fixe informació

Servei d'Informació gratuït, prèvia cita, on es proporciona una visió general de l'estat de la persona malalta, es dissipen dubtes en els familiars i s'assessora sobre els possibles recursos adequats a la situació particular de cada família.

Servei d'Orientació i Assessorament sociofamiliar on es reorienta la família i se li va donant assessorament per a l'abordatge de la malaltia, mitjançant consells sobre possibles tractaments, mesures tècniques a adoptar, gestió del context social i adquisició d'habilitats d'afrontament.

serveis_01

 fixe recolçament

Suport psicològic a famílies. Tractament de patologies causades pel desgast mental i físic produït per la cura contínua d'una persona afectada per Alzheimer o altres tipus de demència.

Gestió de grups d'ajuda mútua on els familiars i cuidadors/res comparteixen un espai i posen en comú situacions del dia a dia que mitjançant una adequada guia aconsegueixen posar solucions utilitzant l'experiència viscuda.

serveis_02

 

fixe centre

Aguafa ofereix un servei integral d'atenció a la persona malalta amb actuacions en les cures bàsiques combinat amb una estimulació física, mental i social.

Horari
De 9-19 hores de dilluns a divendres.

Activitats
Atenció a les cures bàsiques de neteja personal.
Atenció a les necessitats nutricionals de cada usuari.
Tallers d'estimulació cognitiva, mètode Montessori, ergoteràpia, entre d'altres.
Massatges terapèutics i relaxants.
Activitats de gimnàstica grupal i jocs de psicomotricitat.
Servei de perruqueria i callista.
Musicoteràpia, per fomentar l'estimulació mitjançant la música.
Teràpia assistida amb animals, activar la sociabilitat i millorar anímicament mitjançant el tracte amb animals i el joc dirigit amb aquests.

serveis_03

 

fixe equip

 A Aguafa treballa un equip de professionals multidisciplinar atent a les necessitats de les persones usuàries. És un grup coordinat que treballa per cobrir des de les necessitats bàsiques assistencials, passant per les rehabilitadores i terapèutiques, fins a les socials i afectives, i sempre amb un tracte personalitzat i respectuós

És un equip cohesionat, col·laboratiu, il·lusionat i responsable. Qualificat en les tasques que desenvolupa i compromés amb l’objectiu de l’Associació: millorar la qualitat de vida dels afectats per la malaltia d’Alzhèimer.

L’equip humà està format per una plantilla de 15 persones:

- Directora-psicòloga: Carolina Gutiérrez Ferris.
- Coordinadora: Teresa Olmos Camarasa.
- Terapeutes: Sandra Maronda Albinyana, Raquel Aguilar Escribano y Lola Carrasco Manso.
- Personal tècnic i/o auxiliar sociosanitari: Amparo Sentamans Domingo, Vicen Lapeña Perales, Fara Caicedo Morales, Encarna Boïl Mut, Cristina Barba Acosta, Linda Camila Caicedo Henao, Antonia Romero Verdejo.
- Fisioterapeuta: Encar Gonzalvez Beltrán.
- Conductor vehicle adaptat: José Medes Martínez.

Un equip que, amb el temps, ha anat fent-se més gran per atendre les persones de la forma més individualitzada possible. Cada persona, a més d’aportar la seua labor professional, aporta la seua labor personal i de compromís amb la causa, requisit indispensable per a formar part de la nostra entitat; d’eixa manera podem assegurar que dia a dia es vetlla per la qualitat en els serveis que s’oferixen amb les millors persones possibles.

serveis_04

 

fixe transport

L’associació disposa d’un vehicle adaptat, cedit per l’Ajuntament de Guadassuar, amb capacitat per a 5 persones autònomes i 2 amb cadira de rodes. El vehicle ha sigut adaptat amb l’ajuda econòmica de la Diputació de València, Área de Benestar Social junt a la col·laboració de l’Ajuntament de Guadassuar. Esta adaptació permet que les persones amb cadira de rodes puguen pujar al vehicle gràcies a una rampa automàtica que realitza tota la mobilització, a més de la incorporació de rampes laterals per a ajudar les persones que encara mantenen la seua mobilitat però els és més dificultosa.

 

fixe respir

Programa de respir cap de setmana i festius els dissabtes i diumenges de 9-19 hores i tots els dies festius de l'any excepte el 25 de desembre i l'1 de gener.

serveis_05

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai