Qui som?

20 anys junts

Aguafa és una entitat sense ànim de lucre des de l'any 2002. El seu principal objectiu és incrementar la qualitat de vida de les persones afectades per una demència a través d'un entorn adequat i de l'aplicació de teràpies no farmacològiques que alentisquen el procés evolutiu de la seua malaltia, millore el seu desenvolupament en les activitats de la vida diària i augmente la seua autoestima, així com proporcionar un respir psicològic al cuidador/a.

En l'actualitat Aguafa ofereix diferents serveis especialitzats al col·lectiu afectat i forma part de la xarxa associativa constituïda en tota la Comunitat Valenciana (FEVAFA) i en tot el territori espanyol (CEAFA). Som una entitat plenament consolidada amb una gran experiència a més d'haver estat declarada d'utilitat pública pel Ministeri de l'Interior.

Últimes notícies

Tota la informació sobre el funcionament de l'associació

Agenda

Informació i calendari de les nostres activitats

Com podem ajudar-te?

Resolem els teus dubtes

En l'actualitat AGUAFA ofereix diferents serveis especialitzats al col · lectiu afectat i forma part de la xarxa associativa constituïda en tota la Comunitat Valenciana (FEVAFA) i en tot el territori espanyol (CEAFA). Som una entitat plenament consolidada amb una gran experiència a més d'haver estat declarada d'utilitat pública pel Ministeri de l'Interior.