FESTIVAL NADALENC D'AGUAFA
15/12/2017

El dia 15 de desembre va tindre lloc a l’auditori de Guadassuar un acte intergeneracional autèntic que va aconseguir emocionar totes les persones que assistiren al festival.

nadal 1

La colla de teatre infantil del CEIP Balmes es va encarregar d’iniciar, presentar i conduir l’espectacle. Les seues actuacions i la seua presència en l’escenari eren motiu de somriures i rialles entre el públic. La part central del festival la va protagonitzar la Coral Maestro Cuevas, que va acompanyar la Coral d’AGUAFA, present en la primera fila de butaques, amb cançons populars i nadales. I per acabar vam gaudir de l’espectacle nadalenc que va representar el grup de jubilats Rialles, del CEAM d’Alzira. Al final l’escenari estava ple de gent de totes les edats! Des dels menuts fins als grans, tots ballant i desitjant-nos BON NADAL!

nadl 3

 nadal 4

Hem d’agrair a Carmen Rios, la responsable del grup de teatre infantil i del grup de jubilats d’Alzira Rialles, la seua implicació, des del primer moment, en el muntatge d’este espectacle amb gent de diferents edats i que ha resultat ser un èxit. I com no, donem les gràcies a La Coral Maestro Cuevas, dirigida per Enrique Cucarella, que sempre ens posa la música a estes festes any rere any.
Novament hem comprovat que els anys no són motiu suficient per a deixar de ballar, de fer teatre, de cantar... i que les relacions intergeneracionals sempre donen resultats positius. És important que la gent menuda i la gent gran estiguen en contacte perquè es produïsca la simbiosi i cada grup aprofite el que té de bo l’altre.

nadal 2
Les persones usuaris d’AGUAFA , acompanyades dels seus familiars, estaven encantades de poder assistir a este festival realitzat en el seu honor. Per això continuarem realitzant actes d’este tipus, perquè estes persones es mantinguen en contacte amb la gent, amb el divertiment, amb la música, que tant els agrada, I els xiquets!

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai