LLIURAMENT DELS PREMIS DE LA XI EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR ARTÍSTIC I LITERARI
15/06/2017

El 2 de juny, mares, pares, iaies, iaios... i xiquets omplien la sala de conferències del Centre Cultural de Guadassuar per a celebrar el lliurament dels premis del concurs escolar artístic i literari “Els meus iaios”.

L’acte el va presentar Maria Olmos Camarasa, presidenta d’AGUAFA, i el van presidir la directora del col·legi Balmes Xelo García, el director del col·legi sant Francesc David Peris, la regidora d’Educació Rosa Almela, i la regidora de Benestar Social Clara Ribera.
L’escriptora i artista plàstica Alba Fluixà va rebre de mans de Maria Olmos un recordatori en agraïment a la seua col·laboració literària en la 11ª edició del llibret “Els meus iaios”. Tot seguit es va entregar a Jorge Joaquin Sohan Ribera, de l’IES de Guadassuar, el premi a la portada de la revista d’AGUAFA 2017, un xec de 30 € en material escolar donat per la papereria APUNTS.

 

Abans de lliurar els premis a les xiquetes i als xiquets, tant els directors dels col·legis com les regidores expressaren la importància de les relacions dels néts amb els iaios, de l’educació amb valors i de la tasca que realitza AGUAFA de conscienciació i foment de les relacions intergeneracionals.
Clara Ribera, regidora de Benestar Social, va entregar els premis, consistents en lots de llibres donats per l’Ajuntament, als millors dibuixos i als millors escrits. Durant el lliurament, els autors van llegir els seus relats i les seues poesies, moment més emotiu de l’acte, ja que a través dels escrits van transmetre a tot el públic l’afecte que senten pels seus iaios.

 

Finalment compartiren tots junts un refrigeri, elaborat principalment per la Junta Directiva d’AGUAFA, en el pati del Centre Cultural.

Un any més comprovem que l’esforç per realitzar este tipus d’actes, tant des de les escoles com des d’AGUAFA, val la pena, i això ens anima a continuar endavant. Gràcies a l’Ajuntament per fer-nos costat i aportar cada any els premis d’este concurs escolar que esperem continue molts anys més.

 

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai