UN REPTE COMPARTIT. ACTIVITATS PER A COMMEMORAR EL DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER
10/10/2016

Arriba el moment de fer un repàs de totes les activitats que des d’AGUAFA s’han organitzat per commemorar El Dia Mundial de l’Alzheimer.
Començàrem amb la taula informativa al mercat i amb la venda de rifa del quadre que cada any dóna Martí a l’associació. Enguany vam traure la campanya “Amb C de cuidador” al carrer i la gent s’hi va acostar a fer-se la foto i a aportar la seua col.laboració.

taules informatives al mercat

El 16 de setembre vam compartir idees i inquietuds amb Koldo Aulestia, president de l’Associació de Guipúscoa en la xerrada col·loqui que va tindre lloc al Centre Cultural de Guadassuar titulada “Les associacions com a motor de canvi social”.

jornada amb Koldo

A migdia del dia 21 les xiquetes i els xiquets dels col·legis Balmes i Sant Francesc participaren en “Una Pitada Sonora contra l’Alzheimer” a la porta de l’Ajuntament. Des de mitjan matí ja se sentien els xiulets anunciant el que seria un acte divertit i reivindicatiu, on les pancartes sobre el tema de l’Alzheimer que havien confeccionat ells mateixos i el so eixordador dels xiulets deixaren ben patent que era El Dia Mundial de l’Alzheimer. De vesprada va tindre lloc l’Acte de Reconeixements, el Lliurament de Premis del concurs escolar artístic i literari i la lectura del manifest d’El Dia Mundial de l’Alzheimer.

Pitada contra l'Alzheimer


Dijous 22 va ser dia de cinema amb la pel·lícula L’exòtic Hotel Marigold. Enguany vam voler deixar enrere la tristesa de l’Alzheimer per animar-nos amb una comèdia que ens fera riure i ens mostrara l’època més madura de la vida des d’una altra perspectiva.

Tancàrem la setmana divendres de vesprada amb una xerrada sobre Hàbits Saludables i en acabar un tast de tapes i vins al Centre Cultural. La xerrada va ser a càrrec de Carol Gutiérrez, psicòloga i directora del centre d’AGUAFA, i Encar Beltrán, fisioterapeuta del centre, es va ocupar de la part pràctica d’esta activitat.

xerrada hàbits saludables

El tast de tapes i vins va convocar unes 60 persones que van poder gaudir de bon vi donat pel celler Baronia de Turís i de tapes elaborades amb els productes donats per la pescateria Cortés de Guadassuar, la carnisseria Mere de Guadassuar, la carnisseria Orce de L’Alcúdia i la cerveseria Quintana, sense oblidar les coquetes de verdura elaborades pels usuaris del centre d’AGUAFA. La Cotonera i Charter Guadassuar amb la seua col·laboració van fer també possible la realització d’este activitat.

tast de vins i tapes
Agraïm la participació de totes les persones que d’una manera o una altra han fet costat a AGUAFA en una setmana de propostes per a commemorar EL DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER. Propostes que volen implicar la gent i fer-les còmplices d’un repte compartit: millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia d’Alzheimer.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai