Davant l’Alzheimer no et quedes en blanc CAMPANYA DE PREVENCIÓ
07/10/2015

La primera xerrada es va realitzar el passat 23 de setembre al Centre Cultural de Guadassuar de la mà del Dr. Juan Antonio Avellana, Jefe de la Unitat de Geriatria de l’Hospital de la Ribera, Carol Gutiérrez, psicòloga i directora de la nostra Associació, i Gema Soria, neuropsicòloga de l’Associació de Benifaió i col·laboradora d’AGUAFA en diferents projectes. Es poden previndre l’Alzheimer i altres demències? Certes demències no es poden evitar en l’actualitat però sí que podem retardar-ne l’aparició i els símptomes si adquirim certs hàbits que ens faran menys fràgils davant estes malalties; a més a les xerrades s’explica casos en  què la reserva cognitiva, el cúmul de coneixements, ens fa menys vulnerables. Entre altres temàtiques, la xerrada és molt amena ja que el públic comprova in situ les seues capacitats mentals amb activitats de raonament, atenció, memòria, etc. I així pren contacte amb activitats que conformaran les distintes sessions del taller: ACTIVANT LA MENT.

Com a part principal de la campanya AGUAFA ha elaborat un vídeo divulgatiu: “Tinc un lloc especial” que tornem a deixar en mans de NAT Bernat Gutiérrez i el seu equip. Un treball costos que finalment ha donat un resultat impecable. Transmetre un missatge esperançador és molt complicat però ha sigut possible. Tots tenim un lloc especial on guardem tots els nostres records, però sobretot on guardem les vivències més importants de la nostra vida, aquelles vivències diàries que ens fan particulars i de les quals gaudim per xicotetes que siguen. No podem esperar i hem d’actuar des de ja perquè “Davant l’Alzheimer no ens quedem en blanc”.

Durant el mes d’octubre es realitzaran les quatre sessions del taller ACTIVANT LA MENT a Guadassuar, tot un èxit d’inscripcions,  ja que després de la xerrada les sol·licituds superen les places. Així els dies 15, 19, 22 i 26 d’octubre, al Centre Formatiu (Edifici EPA) es realitzarà el taller: ACTIVANT LA MENT.

Les pròximes xerrades estan programades per a realitzar-se durant el mes d’octubre i novembre a Sueca i a Carlet amb els seus corresponents tallers en cadascuna d’estes localitats. Si estàs interessat-da pots seguir-nos al Facebook o a la mateixa web, on publicarem les dates exactes. L’entrada és gratuïta.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai