PROGRAMACIÓ DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMER
10/09/2015

S’acosta el dia 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, i totes les associacions preparen i posen en marxa la seua agenda d’activitats per a informar i sensibilitzar la societat sobre esta epidèmia del segle XXI”  i les seues conseqüències sociosanitàries.  Esta patologia afecta més de 3’5 milions de persones a Espanya, comptant els que la patixen directament i els seus familiars cuidadors.  Les campanyes d’educació sanitària que tenen lloc també estos dies estan dirigides a promoure la prevenció d’esta malaltia.

A l’àmbit nacional, la Confederación Española de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer (CEAFA) promou este dia tan important amb el lema: “Avanzando juntos”, ja que l’Alzheimer és un problema de tots i entre tots s’ha d’afrontar, perquè no sols afecta la persona que patix directament la malaltia sinó també la família cuidadora, a més de col·lectius importants de la societat que es veuen “tocats” pels efectes de la malaltia en els cuidadors familiars. 

El post-it ha sigut l’objecte simbòlic de la campanya que ja es va iniciar l’any passat amb el lema: “Haz que este gesto se pegue”.

A la Comunitat Valenciana La Federació Valenciana d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer (FEVAFA) ha posat en marxa a les xarxes socials la campanya “Abraçades per la memòria”. Des de les associacions convidem el públic a unir-se a esta campanya demostrant la seua implicació amb l’Alzheimer amb un simple gest: enviant una foto d’una abraçada.

abrazos

I ací, a Guadassuar, la nostra associació, AGUAFA, a més d’unir-se a les campanyes anteriors ha programat una sèrie d’activitats on tota la població puga participar.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai