AGUAFA també balla les danses
10/09/2015

L’any 2010 nomenaren Maria Olmos cap de dansa en representació d’AGUAFA i l’associació va voler fer honor a eixe nomenament eixint a les danses. Des d’eixe any, AGUAFA ha eixit la nit de dimecres a les danses, la nit que es balla al carrer l’Ermita, on es troba el centre de l’associació.

Al centre sempre hem treballat les danses com a motiu de records, de manualitats, de música i ball... però eixir a ballar ha suposat implicar molt més l’associació en una festa molt nostra, en la festa popular de Guadassuar més participativa on l’edat no compta.

L’Associació es coneguda pels serveis que ofereix però també per la implicació que mostra en tots els actes i festes locals. Som un col·lectiu representat per gent activa, gent que mira per les arrels dels nostres majors, fent memòria als que no la tenen d’allò que cal recordar, i participant és la millor forma. Els balladors són la cara visible de l’entitat però darrere d’un acte tan simple com eixir a ballar les danses hi ha molt més, com és el treball que realitzen els nostres usuaris ajudant a elaborar-lo, les famílies que es veuen representades en la festa, dues setmanes abans, al centre, trobem gent i moviment que ens lleva de la rutina quotidiana, més un llarg etc que fa de les danses una activitat més per a tots. És un esforç que val la pena, per això convidem a qualsevol persona a participar i a eixir amb els nostres colors i dir: jo també sóc aguafa!

Ara, la gent, quan ens veu ballar, ja no pregunta de què anem disfressats, ja saben que els que ixen sempre  de morat i taronja som AGUAFA, l’associació del poble que treballa amb gent major, amb malalts d’Alzheimer...

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai