IV Sopar Popular mostra d'un poble solidari
15/07/2015

Per 4t any consecutiu, divendres 10 de juliol, a les 9 de la nit, la  gent es va aplegar al carrer l’Ermita de Guadassuar per acudir a la cita anual del sopar popular organitzat per AGUAFA, l’Associació de Guadassuar d’Amics i Familiars de persones amb Alzheimer. Un any més es va conjugar la solidaritat i la festa en un acte que va reunir més de 500 persones.

El sopar al carrer d’AGUAFA ja s’ha convertit en una festa més de l’estiu i la gent aprofita l’ocasió de sentir-se solidària per a passar una vetllada agradable i amb bona companyia.

L’Associació ha comptat, com en els anys anteriors, amb l’aportació de comerços, bars, cooperatives i particulars per a muntar el sopar popular  amb orquestra, bar i rifa.

Els festers de Sant Vicent 2016 i les festeres de la Misericòrdia 2015 han estat al costat de les treballadores i els membres de la Junta d’AGUAFA per a ajudar a parar i desparar taula, dues agrupacions  vinculades ja a este esdeveniment, ja que sense elles, i sense el suport de l’Ajuntament, seria impossible fer esta festa i poder repetir-la cada any. Enguany també es van arrimar al centre a col·laborar en el muntatge del sopar la regidora de benestar social Clara Ribera, el regidor de festes Ferran Barberà, i el regidor d’urbanisme Vicent Rosell.

La recaptació final ha sigut de 3.500 €, diners que es destinaran a la compra de material d’estimulació sensorial per a persones afectades per la malaltia d’Alzheimer en fases avançades.

Gràcies a l’esforç i l’aportació de tota la gent el IV SOPAR POPULAR D’AGUAFA ha sigut novament un èxit. GRÀCIES.

Col·laboradors sopar:

Carrefour, CHARTER Guadassuar Ca Nati, Cooperativa Agrícola de l’Alcúdia, Passtisseria forn Lorena, Guadacoop, Cotonera events, Easywater, Fontaneria Pascual, Forn Gran Via, El Fornet, El Forn de Pla, AGRICONSA, Ultramarinos Soria, Ca el Blau, Ribes Castillo i Cerveseria Gran Via.

Col·laboradors rifa:

Joieria Oscar, Koswell, Electroosca, Talleres Pinorro, La Panotxa, Farmàcia Sais, Moda Íntima Mar, Bar Els Jubilats, Perruqueria Miguel Campos, Clínica Dental Francisco Teresi, Estètica Mª Carmen Medes, Òptica Escrivà Lorente, Carnisseria Maria Lapeña, Nova Imatge perruqueria, Nova imatge estètica,  perruqueria Benja, estanc C/ Major, òptica Gran Via, Sp Disseny, Cel Anterior, La placeta, Maria Arnandis, fruteria Gran Via, Clínica Ana Roig, MATEL, Viper, Milar l’Alcúdia, ELEKI, Superconstrucción, Flors Reme, fotògraf Vicent, plantes Moises, fruiteria l’horta, regals events, perruqueria Lucia Olcina, CARVIMER PRATS SL, papereria APUNTS, cortines murillo, Ca Cervera, agrupació “Boixets”, Caixarural d’Algemesí, Gimnàs evolució, Agrupació Torxa teatre, El racó de pepa, perruqueria Kike Sanchis, CAJAMAR, INDEL.

Donatius:

Interjardí, Famapel, Industrias Mecánicas JOPENSA, tiquet"0".

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai