III ACTE DE RECONEIXEMENTS D'AGUAFA I LLIURAMENT DE PREMIS DE LA X EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR ARTÍSTIC I LITERARI
16/06/2015

Divendres passat, 5 de juny, va tindre lloc a l’Auditori de Guadassuar el 3r Acte de Reconeixements d’AGUAFA i Lliurament de Premis de la 10ª edició del Concurs Escolar Artístic i Literari.
Enguany el reconeixement va ser per a la coral Maestro Cuevas i per als dos col.legis del poble: el CEIP Balmes i el col.legi Sant Francesc.
L’acte va començar a les 19’30h amb l’actuació de la coral Maestro Cuevas acompanyada de la coral d’AGUAFA que s’estrenava en esta ocasió. La pianista Fina Roig va posar música des de l’inici al repertori de cançons que Enrique Cucarella havia triat per al programa. Com va dir la presidenta d’AGUAFA Maria Olmos, gràcies al voluntariat que realitzen cada setmana Enrique Cucarella i Vicent el Patxet, amb l’actuació de la coral D’ AGUAFA es complia un dels objectius de l’associació: integrar la gent major del centre en les activitats de la societat.


L’escriptora Bàrbara Torres va fer de presentadora de l’acte i en acabar la coral va fer pujar a l’escenari els membres de la junta de l’associació perquè feren l’entrega del reconeixement als dos col.legis. Un reconeixement merescut per haver estat sempre oberts a les propostes de treball conjunt en el projecte intergeneracional que du a terme AGUAFA, per fomentar els valors que defensa l’Associació i per totes les iniciatives d’activitats que han realitzat al centre. Van recollir el reconeixement la directora del col.legi Balmes Xelo García i el director del col.legi Sant Francesc David Soler.
Tot seguit es va fer entrega del reconeixement a la coral Maestro Cuevas i el va recollir Enrique Cucarella, director i representant de la Coral. Este va ser un reconeixement molt emotiu, ja que la Coral sempre ha estat al costat de l’Associació per posar música a les dates senyalades i també perquè el seu director, Enrique Cucarella, ha creat la coral d’AGUAFA, a la qual va dir que se sent estretament lligat i que mentre puga la dirigirà.


Després, Maria Olmos va donar pas a la segona part de l’acte: el lliurament de premis del concurs escolar artístic i literari. Ella i la regidora de benestar social Amparo Clemente van entregar els lots de llibres, donats per l’Ajuntament de Guadassuar, a cada xiquet premiat. Els xiquets, dalt de l’escenari, llegiren els seus treballs, provocant de vegades la rialla entre el públic per la gràcia dels escrits, la innocència i l’enginy. 

L’acte va acabar amb la projecció del vídeo d’AGUAFA “Guardians de la memòria”, un vídeo on es mostra el treball que es realitza al centre de l’Associació dia a dia.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai