COMPRA "EL CARAMEL DE L'ALZHEIMER" I SUMA'T AL MOVIMENT CONTRA L'ALZHEIMER!
15/05/2015

La Confederació Espanyola d'Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències (CEAFA) i el Centre d'Investigació Mèdica Aplicada (CIMA) de la Universitat de Navarra, amb la col·laboració de l'empresa el Caserío de Tafalla, estan donant suport a una campanya a favor de la investigació i assistència a les persones que conviuen amb la malaltia d'Alzheimer "El Caramel de l'Alzheimer".
La malaltia de l'Alzheimer és un dels mes greus problemes sociosanitaris actuals. A Espanya hi ha 1,2 milions de malalts i 4,5 milions de famílies afectades. S'estima que en la pròxima dècada es duplique el problema. De moment no hi ha cap tractament efectiu, pel que és prioritari ajudar a les persones que conviuen amb la malaltia a mantenir uns adequats nivells de qualitat de vida, mentre la investigació (a la qual també cal incentivar i donar suport) no assoleixi els resultats que tots esperem.
Us animem perquè us sumeu a aquest projecte, adquirint el caramel, que podreu fer servir com a obsequi per a visites i col·laboradors, per deixar-lo en recepcions i sales d'espera, etc. D'aquesta manera mostreu la vostra solidaritat amb el col·lectiu afectat.
AGUAFA ja ha rebut la seva primera comanda de caramels col·laborant amb aquesta campanya tan dolça llançada des de la Confederació. Podem dir-vos que els caramels al mateix temps que solidaris estan riquíssims.
Una manera dolça d'ajudar: COMPRA "EL CARAMEL DE L'ALZHEIMER" I SUMA'T AL MOVIMENT CONTRA L'ALZHEIMER!

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai