Bankia dóna suport a un nou projecte d'AGUAFA
09/05/2015

AGUAFA Associació de Guadassuar d'amics i familiars de persones amb Alzheimer ha rebut el suport de Bankia, per import de 5.464 euros, per al seu programa "Campanya de prevenció: Alzheimer i altres demències", que té com a finalitat ajudar tant les persones que ja pateixen algun tipus de demència amb informació objectiva, com aquelles que es troben en edat de risc perquè actuen de forma activa contra el pas dels anys. En general prevenir factors de risc i / o fer front a l'evolució d'aquestes malalties de la millor manera possible i com a subjectes plenament actius.

L'aportació de Bankia s'emmarca en el seu programa Xarxa Solidària, pel qual les seues oficines aconsegueixen donar suport al projecte social proper que trien a principis d'any si aconsegueixen assolir els seus objectius de negoci en el conjunt de l'exercici. Durant l'exercici passat, un total de 163 projectes, per un import conjunt superior a 1,2 milions d'euros, van rebre finançament gràcies al programa del banc.

L'Associació AGUAFA i Bankia posaran en marxa el projecte durant el segon semestre de l'any aprofitant que durant el mes de setembre es commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer. Aquest projecte consistirà en la realització de xerrades informatives per a tot el públic on es difondrà informació objectiva sobre l'Alzheimer i altres demències, actuació davant de factors de risc, bons hàbits, etc. tot amb el suport visual d'un vídeo que potencie la informació donada. A més d'aquesta part informativa també es realitzaran tallers per a persones en edat de risc on es treballa a nivell mental reforçant els circuits implicats en memòria, llenguatge, càlcul i planificació, entre d'altres.

Per tot això comptem amb el suport de l'Hospital de la Ribera que col·laborarà amb el personal sanitari adequat per a poder impartir les xerrades. Tot es desenvoluparà en tres localitats de la Comarca de la Ribera.

 Xarxa Solidària

Xarxa Solidària tracta de reconéixer l'esforç dels empleats en l'assoliment d'objectius de negoci, donant suport a projectes socials pròxims, proposats pels mateixos treballadors, amb l'objectiu que l'acció social del banc es desenvolupe en les localitats on és present.

D'aquesta manera, l'entitat dóna suport a les associacions, fundacions i ONG que desenvolupen programes d'acció social en aquestes zones i que generen un impacte local perceptible pels seus clients i empleats.

Aquest és el cas de l'oficina d'Empreses d'Alzira. Els seus empleats van triar, de manera conjunta, donar suport al projecte de l'Associació AGUAFA i van obtenir una dotació econòmica de 5.464 euros gràcies al compliment dels seus objectius de negoci.

Gràcies a l'esforç de tots els empleats 163 entitats desenvoluparan els seus projectes ajudant a col·lectius en situació d'exclusió. AGUAFA agraeix aquest esforç que, si s'escau pot fer realitat projectes més enllà de l'actuació directa amb l'afectat i els seus familiars cuidadors, i pot actuar sobre la societat perquè prenguin consciència de les conseqüències d'aquestes malalties i que coneguin maneres de prevenir-la, o millor dit, preparar-se per afrontar-les de manera activa com una necessitat més de cures en salut.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai