Musical a benefici d'aguafa
08/05/2015

El musical “Aquellos maravillosos años”, va encetar diumenge passat, 19 d’abril, a l’auditori municipal de Guadassuar, un període d’activitats organitzades per AGUAFA per a sensibilitzar la societat sobre la problemàtica de l’Alzheimer.

El grup de teatre de jubilats del CEAM d’Alzira “Les rialles”, dirigit per Carmen Rios, ens va fer recordar cançons de tota la vida amb un toc d’humor i d’alegria. Des de la cançó “Bienvenidos” de Miguel Rios, que va iniciar el musical, passant pel duo “Pimpinela”  fins a “Agradecida” de Lina Morga, que el va acabar, el públic no va deixar de riure i aplaudir .  Com va dir Maria Olmos, presidenta d’AGUAFA, “...estes persones ens demostren que mai no és moment de tirar la tovalla” i que una vellesa activa i feliç és possible.

Els  xiquets del grup de teatre del col.legi Balmes també van aportar la seua col·laboració i van ballar en companyia de King Àfrica la cançó “Bomba”! I dues integrants del grup de teatre de Guadassuar Torxa escenificaren una escena de Charles Chaplin.  També vam tindre balladores de sevillanes i tot!

Maria Olmos va dedicar l’espectacle als familiars i a les persones usuàries del centre d’AGUAFA  presents a l’auditori, que “tot i que la seua memòria potser no serà capaç de retindre (el musical), de segur que deixarà en elles una empremta d’emoció i d’alegria”.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai