Conveni amb la Fundació La Caixa
01/04/2015

L’Obra Social “la Caixa” i la Generalitat Valenciana seleccionen el projecte de la nostra entitat, junt a 27 projectes més, entre un total de 270 projectes en tota la Comunitat Valenciana.

El passat 10 de febrer a València, Bibiano Martínez, director territorial de CaixaBank en Levante i Murcia, i Asunción Sánchez, consellera de Benestar Social donaven lloc a la firma dels convenis dels 27 projectes seleccionats en tota la Comunitat Valenciana mitjançant la Convocatòria d’iniciatives socials 2014 que l’Obra Social “la Caixa” i la Generalitat impulsaren conjuntament l’any passat en tot el territori valencià.

Esta ajuda ens serveix d’impuls per a crear una UNITAT DE MEMÒRIA on oferir informació i assessorament als familiars cuidadors de persones amb Alzheimer i altres demències així com facilitar l’estimulació precoç als malalts afectats des dels inicis de la malaltia.

Este projecte ha passat les distintes fases de selecció on el 75% depèn d’una avaluació técnica i el 25% restant d’una avaluació territorial. És per a nosaltres un orgull poder formar part de les 27 entitats seleccionades on sols 7 projectes s’enmarquen dins de la línea de promoció de l’autonomia i atenció a la discapacitat i a la dependència.

Durant este any posarem en marxa la unitat amb la col·laboració de l’Hospital de La Ribera on esperem donar resposta a les necessitats de les famílies afectades millorant la seua qualitat de vida així com establir una coordinació sociosanitària més adequada a la realitat aprofitant les sinèrgies que de forma natural ja es donen.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai