AGENDA D'ACTIVITATS COMMEMORAR EL DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMER
15/09/2020

Davant d’este any tan atípic i amb les circumstàncies extraordinàries condicionant la nostra tasca habitual, quedant afectat, tant en el concernent al centre i les activitats terapèutiques generals, com les que anualment desenvolupa l’associació en la seua llavor divulgativa.

Per a este mes de setembre per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer hem preparat diferents activitats en les que es pot participar perfectament adoptant les mesures de prevenció i seguretat adequades.

 agenda

• Este divendres, 18 de setembre, a les 19:30 h vos esperem a l’Auditori per presentar el treball de Marta Collado i Teresa Perales “Dis-me” i la lectura del manifest d’AGUAFA.

• El dilluns, 21 de setembre, a les 20:00 h, a l’Auditori, realitzarem el passe de la pel·lícula “Vivir dos veces” donatiu 2 €.

Com activitats recaptatòries tenim la rifa del quadre, donatiu de Martí Asensi i Osca, i la venda de bosseta més mascareta col·laboració de Frutas Beltran i Coopelec. Gràcies a estes inestimables col·laboracions podem seguir endavant amb la millora de la qualitat de vida de les famílies afectades. No t’ho penses i col·labora!

Pots consultar l'agenda i més notícies d'interés a la nostra revista 2020 que podràs trobar a la web.

portadarevista
Si vols donar el teu suport al col·lectiu, donar-nos un missatge d’ànims, etc. pots enviar un vídeo de menys d’un minut al nostre número de whatsapp 686 28 39 25 i durant el dia 21 de setembre els anirem publicant a les nostres xarxes socials.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai