COMPROMÍS I COOPERACIÓ. IV ACTE DE RECONEIXEMENTS AGUAFA I LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS ESCOLAR ARTÍSTIC I LITERARI
21/09/2016

El dia 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, es va celebrar a l’auditori la IV edició de l’Acte de Reconeixements AGUAFA .
Un any més, la Coral maestro Cuevas acompanyada pel Cor d'AGUAFA va encetar esta nova edició de l'Acte de Reconeixements. L’escriptora de Guadassuar Bàrbara Torres va ser la presentadora i conductora d’este acte en què l’associació reconeix institucions, persones, entitats... que d’una manera o una altra han col•laborat amb AGUAFA al llarg de la seua trajectòria com a associació i l’han ajudat a ser el que és hui en dia, una associació reconeguda en l’àmbit de l’assistència a persones afectades per la malaltia d’Alzheimer.

 

Enguany se li va atorgar el reconeixement a Amparo Clemente Corberà, regidora de benestar social en l’anterior legislatura, pel seu compromís personal i institucional en la lluita contra l’Alzheimer al costat d’AGUAFA. Tal com va dir la presentadora, Amparo ha estat una defensora incondicional de l’Associació i sempre ha donat el seu suport a totes les seues iniciatives i propostes. Amparo Clemente va dedicar este reconeixement a la seua família i, especialment, a son pare que, malauradament, també va patir esta malaltia.

El segon reconeixement va ser per a l’Hospital de la Ribera, per la relació de cooperació que manté amb AGUAFA. En representació de l’Hospital, va rebre el reconeixement el doctor Javier Palau Pérez, director gerent del departament de salut de l’hospital La Ribera, el qual va parlar de la importància de les associacions en l’assistència a les persones afectades per l’Alzheimer i de la voluntat de l’hospital de mantindre eixa relació de cooperació.

Tot seguit, va tindre lloc la lectura del Manifest del Dia Mundial de l’Alzheimer per part de Maria Olmos, presidenta d’AGUAFA, que va acabar amb unes paraules recordant la declaració de Guadassuar ciutat solidària amb l’Alzheimer. L’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana Sanz, va recollir este recordatori simbòlic i va acceptar mantindré el títol de ciutat solidària i el que això comporta.

En la segona part de l’acte, la regidora de Benestar Social, Clara Ribera, i Maria Olmos van lliurar els premis de la desena edició del Concurs Artístic-literari amb què col•labora l’Ajuntament de Guadassuar. En este concurs les xiquetes i els xiquets deixen constància en els seus dibuixos i els seus escrits de com són d’importants els seus iaios en la seues vides, i des d’AGUAFA s’anima a prendre consciencia de la necessitat de les relacions intergeneracionals.

Un any més l’acte va mantindré el seu caràcter reivindicatiu, però sobretot, va ser un tribut a totes les iaies i els iaios.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai