21/10/2015
CURS TEORIC-PRÀCTIC EN DEMÈNCIES VOLUNTARIAT

AGUAFA t’ofereix l’oportunitat de formar-te en les malalties neurodegeneratives, conéixer de primera mà les atencions que requereixen les persones afectades, i com actuar davant la seua evolució i els símptomes que manifesten. Tot açò orientat a que pugues dedicar temps, professional i/o no professional, a tasques de voluntariat en la nostra associació.


Te proporcionem informació i formació perquè conegues les conseqüències d’estes malalties i les necessitats que manifesten. L’elecció de ser o no voluntari és teua. Què és un voluntari? Voluntari és aquella persona que, per pròpia elecció, dedica una part del seu temps a l’acció solidària, altruista, sense rebre cap remuneració.
No t’ho penses i apunta’t al curs. Quan l’acabes pots valorar lliurement si vols realitzar hores pràctiques del curs i/o formar part de la nostra borsa de voluntaris per a les activitats que desenvolupa l’Associació.
Els continguts estan orientats a cobrir tres blocs:
BLOC 1:
INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL VOLUNTARIAT.
BLOC 2:
FORMACIÓ EN RELACIÓ A CONEIXEMENTS SOBRE LES MALALTIES NEURODEGENERATIVES: SÍMPTOMES I ABORDATGES.
BLOC 3:
FORMACIÓ TEÒRICA I PRÀCTICA EN ATENCIONS D’INFERMERIA I ACTUACIONS BÀSIQUES; TRANSFERÈNCIES, MOBILITZACIONS I RELAXACIÓ.
Per a inscriure-t’hi pots passar directament pel nostre centre (C/ Ermita, 70 Guadassuar) i omplir el full d’inscripció o enviar-nos un mail per a fer-te arribar la inscripció. Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon 96 257 07 96. Les places són limitades. Es farà entrega d’un certificat d’assistència.
Lloc: Centre Cultural de Guadassuar.
Dies: 21 i 28 d’octubre.
Horari del curs: De 15’30-20’30 h.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai