FINALITZANT EL PROJECTE ACTIVA 2018
05/12/2018

Ja ha passat quasi un any des que el projecte ACTIVA va ser elegit per l’obra social La Caixa en la seua convocatòria Comunitat Valenciana. Este projecte naix amb l’objectiu de promocionar l’envelliment actiu i responsable així com plantejar distintes accions preventives davant malalties incapacitants o, millor dit, com a acció preparatòria davant processos que cursen amb deteriorament cognitiu i pèrdua de l’autonomia personal.

FENT PINYA PER L’ALZHEIMER EN GUADASSUAR
20/07/2018

AGUAFA SE UNE A LA CAMPAÑA DE SENSIBILIZACIÓN POR EL ALZHEIMER QUE SE DESARROLLARÁ EN TODA LA COMUNIDAD VALENCIANA

Desde el 10 de julio y hasta el próximo 21 de septiembre, Día Mundial del Alzheimer, las Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer de la Comunidad Valenciana estarán volcadas en una campaña de sensibilización que se desarrollará a través de las redes sociales, y que se basa en mostrar imágenes de los participantes en grupo, unidos por los hombros o las manos, formando un círculo (“haciendo piña”).

Ens trobem a l'equador del PROJECTE ACTIVA 2018
18/07/2018

Ens trobem a l’equador del projecte ACTIVA desplegat als municipis d’Antella, Sumacàrcer, Manuel, Gavarda, Massalavés i Guadassuar.
Amb l’ajuda de l’Obra Social La Caixa, estos municipis participen activament en el projecte facilitant les distintes accions que formen part del projecte amb l’objectiu comú d’evitar la dependència i d’afavorir l’empoderament de les persones durant el procés natural d’envellir.

compartir

Tots els drets reservats | Avís legal | Política de privacitat | Ús de cookies | Disseny web: Enunespai